назад

12728931 447455608778734 4824140954593714252 n

08 лютого 2016 року представники Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили візит в смт. Козова Тернопільської області для проведення робочих зустрічей, налагодження співпраці  та поширенням інформації про безоплатну правову допомогу.

Директор місцевого центру Юрій Гордєєв  зустрівся з головою Козівської районної ради Петром Репелою та взяв участь у сесії районної ради.  В ході діалогу сторони домовились про співпрацю в напрямку інформування населення Козівського району про можливість отримання безоплатної правової допомоги. 

“Громадяни зможуть дізнатися  інформацію про діяльність та координати Тернопільського місцевого центру з надання БВПД на сайті Козівської районної ради, в районній газеті “Вільне слово” та на районному радіо” – підкреслює Юрій Гордєєв.

12687945 447456768778618 5540763894365089625 n

В рамках поїздки Юрій Гордєєв та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ірина Максимюк  поспілкувалися з начальником управління праці та соціального захисту населення Козівської районної державної адміністрації Тарасом Савкою, заступником начальника Володимиром Мельником та директором територіального центру соціального обслуговування Галиною Швайлик. Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю.

“Підписання Меморандуму дасть можливість спрямовувати спільну діяльність в напрямку формування правової освіченості громадян, створення рівних можливостей для доступу  інформації щодо отримання  безоплатної правової допомоги  громадян похилого віку, інвалідів, хворих, безробітних та інших категорій соціально незахищених осіб” – зазначає Ірина Максимюк.

Згідно з  планом роботи Тернопільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги представники центру надалі здійснюватимуть робочі поїздки до районів  з метою ознайомлення населення з системою безоплатної правової допомоги.

У Тернопільській області на сьогоднішній день діє Регіональний Центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги і три місцеві центри – Тернопільський, Кременецький та Чортківський. Ознайомитися з детальнішою інформацією щодо місцевих центрів можна за даним посиланням.