назад

У програмі «Територія боротьби» на Українському радіо розповіли про першочергові дій власників майна, пошкодженого внаслідок російської агресії, для подальшого отримання компенсації

Протягом майже 11 місяців наша держава потерпає від війни, розв’язної росією. І щодня усе більше українців стикаються з проблемою пошкодження та знищення їх майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією загарбників. Тому наразі дуже важливо належним чином задокументувати факт пошкодження майна, щоб мати можливість отримати відшкодування завданих збитків.

У другому блоці передачі «Територія боротьби», яка вийшла у ефір Українського радіо 13 січня, заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Іпатенко розповіла, що першочергово слід зробити власникам майна, пошкодженого внаслідок злочинних дій росії, щоб в подальшому можна було розраховувати на компенсацію.

Довідково. «Територія боротьби» – нова щотижнева програма про життя на тимчасово окупованих територіях. Щоп’ятниці о 21.40 год. журналісти Українського Радіо розповідають про найважливіше, що відбувається на тимчасово окупованих територіях, а також про все те, що варто знати людям, які там перебувають.

Перша частина програми – інформаційна, де повідомляють про події тижня на територіях, тимчасово непідконтрольних Україні; у другій частині більш грунтовно обговорюють з гостями-експертами теми, важливі для жителів окупованних територій — як вижити і максимально себе захистити в тих умовах, в яких вони опинилися.

Запис передачі «Територія боротьби» від 13 січня 2023 року також можна прослухати та відправити свій вiдгук за посиланням: http://ukr.radio/schedule/play-archive.html?periodItemID=3337357