назад
08.08.16

У регіонах продовжуються установчі семінари для новопризначених працівників

bila cerkva 1Тривають регіональні установчі семінари для новопризначених працівників бюро правової допомоги. Сьогодні навчальні заходи відбулися у Луцьку, Запоріжжі, Полтаві, Херсоні та Хмельницькому.

Регіональні установчі семінари організовані спільно місцевими та регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участі представників Координаційного центру з надання правової допомоги. Заходи мають на меті спільно обговорити першочергові кроки з організації роботи бюро напередодні їх відкриттям 1 вересня цього року, місце бюро в системі БПД, їх ролі для громадян та основні, у тому числі, першочергові завдання, що постають перед працівниками бюро та колегами із центрів у регіонах. Під час семінарів учасники обговорюють також місію та бачення системи надання безоплатної правової допомоги, цінності, які сповідують її команда.

zaporizzhia 1

Регіональний установчий семінар у Запоріжжі

Такі установчі семінари відбуваються у 24-х регіонах до середини серпня 2016 року та уже пройшли у Волинській, Закарпатській, Запорізькій, Київській, Львівській, Полтавській, Сумській, Луганській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях. Сьогодні в рамках семінарів колеги працювали у Луцьку, Запоріжжі, Полтаві, Херсоні та Хмельницькому.

khemelnytsky 08 08 2

Регіональний установчий семінар в Хмельницькому

lutsk 08 08

Регіональний установчий семінар у Луцьку

Нагадаємо, впродовж 4 квітня – 15 липня нинішнього року проходив відкритий конкурс з відбору начальників/заступників начальників бюро правової допомоги, за результатами якого для прийняття рішень щодо призначення на згадані посади було рекомендовано 915 осіб. Крім того, 483 учасники конкурсу були рекомендовані конкурсними комісіями для прийняття рішень щодо призначень їх на інші посади у бюро. Нині триває процес призначення на посади у бюро, яке здійснюється директорами відповідних місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги*.

Бажаємо призначеним на посади в бюро кандидатам успіхів у роботі!

poltava 1

Регіональний установчий семінар в Полтаві

kherson 08 08

Регіональний установчий семінар в Херсоні

sumy 04 08 2016

Регіональний установчий семінар в Сумах

Установчі семінари проходять за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

__________________________________

*Відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 02 липня 2012 р. № 967/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03 липня 2012 р. за № 1091/21403.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook           YouTube YouTube           Google Google+  тTwitter