назад
27.10.15

У Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві розшукується фахівець з комунікації!

avatarka programma lider

Оголошено конкурс на посаду заступника начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації.
Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс для залучення фахівців, які зацікавлені у роботі у сфері комунікації у регіональних центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Мета посади: здійснення інформаційного супроводження діяльності та впровадження комунікативної стратегії системи безоплатної правової допомоги на території відповідного регіону, забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами, у тому числі:

  • реагування на інформаційні запити, потреби та виклики;
  • реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Україні; бути речником у разі потреби;
  • моніторинг та планування інформаційної присутності у засобах масової інформації;
  • змістовне наповнення інформаційними матеріалами веб-сайтів, сторінок у соціальних мережах тощо;
  • підготовка та розповсюдження серед партнерів інформаційно-аналітичних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги;
  • взаємодія зі структурними підрозділами системи безоплатної правової допомоги в частині інформаційного супроводження та координації діяльності на регіональному рівні.

Компетенції, якими повинні володіти кандидати на посаду:

  • доброчесність, ефективна усна та письмовакомунікація; 
  • робота в команді/мережі, розвиток партнерства та комунікація зі ЗМІ; 
  • гнучкість; спроможність вчитися; 
  • аналітичні навички та орієнтація на результат.

Інші вимоги до претендентів на посаду: вища освіта – ступінь бакалавра, магістра або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста;
Для участі у конкурсі претендентам необхідно до 15 листопада 2015 року включно надіслати на адресу competition@legalaid-jobs.in.ua резюме та супровідний лист (у довільній формі) українською мовою. У супровідному листі необхідно зазначити ПІБ та контакти (мобільні телефони та адреси електронної пошти) осіб, з якими претенденти працювали раніше і які можуть рекомендувати претендентів для роботи на посаді заступника начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та розповісти про досвід роботи претендентів.
За результатами розгляду резюме та супровідних листів претендентів буде запрошено до скайп-інтерв’ю, які розпочнуться з 23 листопада 2015 року. У разі потреби, комісія може звернутися до тих осіб, хто рекомендує претендентів для роботи на посаді, за додатковою інформацією.
Призначення на посаду відбуватиметься відповідно до законодавства про працю України.
Запрошуємо взяти участь у конкурсі та долучитися до команди системи безоплатної правової допомоги в Україні!

Надсилаючи резюме та супровідний лист претендент дає згоду на обробку персональних даних