назад

Співпраця із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги

З метою налагодження співпраці та  інтеграції безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, спрямованих на сприяння наданню правової допомоги особам, які її потребують, 23.10.2015 року у м. Любомль відбулася робоча зустріч працівників Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з керівництвом Любомльської РДА та районного управління юстиції.

В рамках співпраці з громадськими організаціями та об’єднаннями  з питань надання правової допомоги проведена зустріч з керівником місцевої громадської організації «Християн волонтерів» Дем’янчуком А.М., за результатами якої  було підписано Меморандум про співпрацю.
 З метою  залучення адвокатів до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги,  відбулися робочі зустрічі з адвокатами  м. Любомля.
    Окрім того, представники Володимир-Волинського МЦ з НБВПД, з метою надання інформації про послуги місцевого центру, право на безоплатну правову допомогу та захист з боку держави найбільш вразливих верств населення, провели вуличну  акцію та розповсюдили  інформаційні буклети серед місцевих жителів.

DSCN7772

DSCN7764

DSCN7767

IMAG0290

IMAG0298