назад

comunicators

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс для залучення фахівців, які зацікавлені у роботі у сфері комунікації у регіональних центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – регіональні центри). Назва посади – «заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації».

У регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги (бюджетні установи у сфері управління Міністерства юстиції України) в обласних центрах (окрім міста Чернігова) та м. Київ розшукуються фахівці з комунікації!

Мета посади: здійснення інформаційного супроводження діяльності та впровадження комунікативної стратегії системи безоплатної правової допомоги на території відповідного регіону, забезпечення співпраці із засобами масової інформації та іншими зацікавленими сторонами, у тому числі:

  • реагування на інформаційні запити, потреби та виклики;
  • реалізація комунікативних заходів з питань інформування громадськості про безоплатну правову допомогу в Україні; бути речником у разі потреби;
  • моніторинг та планування інформаційної присутності у засобах масової інформації;
  • змістовне наповнення інформаційними матеріалами веб-сайтів, сторінок у соціальних мережах тощо;
  • підготовка та розповсюдження серед партнерів інформаційно-аналітичних матеріалів щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги;
  • взаємодія зі структурними підрозділами системи безоплатної правової допомоги в частині інформаційного супроводження та координації діяльності на регіональному рівні.

NB! Ознайомитися із повним текстом оголошення про конкурс та деталями його проведення можна на сайті Legalaid-Jobs.in.ua

Конкурс проводиться Координаційним центром з надання правової допомоги та відкритою громадською платформою розвитку української системи безоплатної правової допомоги. Організаційне та методичне забезпечення проведення конкурсу здійснюють Всеукраїнська благодійна організація «Українська Фундація Правової Допомоги» та українсько-канадський проект «Доступна та якісна правова допомога в Україні».

Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу з відбору претендентів на посади заступників начальників відділів організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 27 жовтня 2015 року по 30 листопада 2015 року.

Для участі в конкурсі претендентам потрібно надіслати резюме та супровідний лист на адресу competition@legalaid-jobs.in.ua до 15 листопада 2015 року включно.

Відібрані за результатами опрацювання резюме та супровідних листів претенденти будуть запрошені для проходження скайп-інтерв’ю, які здійснюватимуться членами комісії, персональний склад якої склад якої формуватиметься за пропозиціями відкритої громадської платформи розвитку української системи безоплатної правової допомоги.

Запрошуємо взяти участь у конкурсі та долучитися до команди системи безоплатної правової допомоги в Україні!