назад

У Західному регіональному центрі з надання БВПД відбулась зустріч з майбутніми правниками — студентами Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету. 

Під час зустрічі директорка Західного регіонального центру Ірина Хондогій розповіла студентам про систему безоплатної правничої допомоги, діяльність центру й системи загалом та можливість стати волонтерами системи.

Частину студентів зацікавила можливість стати волонтерами системи БПД, тож директорка домовилась з ними про додаткову зустріч, під час якої обговорять деталі такої співпраці. Окрім цього, студенти дізналися про пілотний проєкт «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення» та домовилися, що згодом зможуть пройти практику та стажування на базі Західного регіонального центру з надання БВПД.

«Ми надаємо можливість студентам не просто пройти практику чи стажування, а набути реального досвіду у розв’язанні певних справ під керівництвом наших юристів побачити процес організації надання безоплатної вторинної правничої допомоги», — розповідає Ірина Хондогій.