назад

У Трускавці відбувся інтерактивний захід «У світі прав дітей»

Stryi zahid dity1Нещодавно в Трускавецькій дитячій бібліотеці відбувся інтерактивний захід в рамках Правової школи «У світі прав дітей».

Варто зазначити, що в межах договору про співпрацю між Стрийським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Трускавецькою міською централізованою бібліотечною системою, на базі Трускавецької дитячої бібліотеки успішно функціонує «Правова школа».

Згаданий захід для дітей – учасників «Правової школи» – з елементами гри та на прикладах популярних казкових героїв провела фахівець Трускавецького бюро правової допомоги Софія Габрівська, ознайомивши присутніх дітей з їхніми основними правами.

Stryi zahid dity

Упродовж заходу діти активно аналізували права казкових героїв та проектували можливі проблемні життєві ситуації, шукали шляхи їх вирішення в правовий спосіб.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).