назад

Виїзний прийом громадян у м. Любомлі

Володимир-Волинським місцевим центром з надання БВПД 23 жовтня 2015 року було організовано виїзний прийом громадян у м. Любомлі в приміщенні районного управління юстиції.

Громадяни звертались з питань, шо потребують вирішення у правовому полі,   пенсійного забезпечення, пільг інвалідам, особливості оплати навчання дітям, батьки яких є учасниками АТО, пільг на харчування школярів.
    Виїзний прийом пройшов в діловій конструктивній обстановці. Одна громадянка звернулась із заявою про надання безоплатної вторинної правової допомоги, інші жителі отримали кваліфіковані роз’яснення щодо права на вторинну правову допомогу. Консультації із питання, що віднесені до первинної правової допомоги, надавались працівниками Любомльського районного управління юстиції.
    Вже стало традиційним здійснення виїзних прийомів (консультування) громадян працівниками Володимир-Волинського місцевого центру. Вони дають змогу не лише наблизитись до людей та почути  їх проблеми, а й краще ознайомитись з нагальними проблемами  місцевої  громади.

DSCN7761

IMAG0273

IMAG0287