назад

З робочим візитом місто Кременчук відвідав директор Координаційного центру з надання правової допомоги Вишневський Андрій Володимирович

DSCF6050

У четвер 17 вересня 2015 року з робочим візитом місто Кременчук відвідав директор Координаційного центру з надання правової допомоги Вишневський Андрій Володимирович.

10:00 у приміщенні Кременчуцького міського виконавчого комітету (м. Кременчук пл. Перемоги, 2, велика зала) відбулась зустріч директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського, директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександра Черчатого та заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Валентини Буглак з адвокатами м. Кременчука, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та тими, що мають намір долучитися до системи безоплатної правової допомоги.

На зустрічі були присутні представники засобів масової інформації м. Кременчука: телекомпанія «Візит», Кременчуцька телекомпанія «Кременчуцькі новини», газета «Кременчуцька панорама», газета «Кременчуцький телеграфъ», газета «Програма плюс», Інтернет видання «Кременчуцька газета».

В ході зустрічі Андрій Вишневський приділив особливу увагу роботі адвокатів, зокрема зазначив, що держава не втручається у правову діяльність адвокатів. Участь кожного адвоката є добровільною на етапі залучення до системи шляхом участі в конкурсі, крім того умови та режим роботи є гнучкими для кожного адвоката, він може визначати обсяги свого навантаження, територію, на якій готовий працювати.

 

Наприкінці зустрічі присутні адвокати задавали питання, що стосуються посилення фінансової мотивації адвокатів, спрощення порядку звітування.

По закінченні зустрічі відбувсябрифінг Андрія Вишневського на тему: «Розвиток системи безоплатної правової допомоги в Україні».

Також Андрій Вишневський ознайомився з роботою Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, окреслив основні завдання та пріоритети в роботі спрямовані на розвиток системи безоплатної правової допомоги в Україні.

 1 116