назад

dscn0141    17 вересня Ужгородським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено зустріч з адвокатами з питань участі у восьмому конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.
     Участь у зустрічі взяли адвокати Ужгородського, Перечинського Великоберезнянського районів, міст Чопа і Ужгорода, а також заступник начальника головного управління юстиції у Закарпатській області Іван Алмаші, начальник Ужгородського міськрайонного управління юстиції Олена Жулінська та адвокат, який працює за контрактом з регіональним центром з надання БВПД у Закарпатській області Роман Бухтояров.

     Під час зустрічі начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Маріанна Чундак презентувала «Переваги системи безоплатної правової допомоги для адвокатів» та розповіла про порядок оплати послуг адвокатів та відшкодування витрат адвокатів, порядок подання документів та проходження восьмого конкурсу з відбору адвокатів.
     Адвокат Роман Бухтояров поділився з учасниками зустрічі досвідом співпраці із регіональним центром з надання БВПД у Закарпатській області та розповів як на практиці відбувається діяльність адвоката в системі надання безоплатної вторинної правової допомоги.
     Наприкінці зустрічі директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД та роботи з адвокатами Михайло Давиденко підбив підсумки. За результатами зустрічі з 15 присутніх адвокатів більшість виявили бажання взяти участь у конкурсі з відбору адвокатів.

Для збільшення зображення натисе=ніть на нього

{module uz_narada_adv2}