назад

01.11.2016 року в приміщенні Регіонального центру відбулась робоча нарада, присвячена оперативному плануванню діяльності

01.11.2016 року в приміщенні Регіонального центру відбулась робоча нарада, присвячена оперативному плануванню діяльності, а саме: підготовці локальних планів заходів центрів з надання БВПД на IV квартал 2016 року та оновленню регіональних планів надання БПД, яку проводив директор Регіонального центру Валентин Чистий.narada 01 11 2016

В нараді взяли участь керівники та спеціалісти структурних підрозділів Регіонального центру, директори місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівники відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрів.

На нараді також проведено аналіз звітів місцевих центрів з надання БВПД про виконання локальних планів за ІІІ квартал поточного року. Валентин Чистий наголосив, що основним питанням залишається дотримання і безумовне виконання всіх запланованих заходів.

За підсумками наради, з врахуванням висловлених пропозицій та зауважень, директором Регіонального центру керівникам місцевих центрів надано ряд доручень із конкретними термінами виконання.