назад

22 лютого проведено робочу зустріч з керівником Центру надання адміністративних послуг у місті Кременчуці

20160222 154356

     22 лютого 2016 року в.о. директора Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська провела робочу зустріч керівником Центру надання адміністративних послуг у м.Кременчуці Тетяною Печерицею.

         В ході зустрічі керівник  Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД Ірина Пушкаревська зазначила основні аспекти функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги та напрямки роботи Кременчуцького місцевого центру з надання БВПД.

         Також було обговорено порядок подання звернень про надання вторинної правової допомоги, види правових послуг, категорії осіб, які мають право відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” на правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката (безоплатна вторинна правова допомога), зазначено перелік документів  необхідних для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

За результатами проведеної зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю,  інформування населення, задля отримання  якісної правової допомоги громадянам міста.