назад
26.10.15

23 жовтня 2015 року відбулося засідання “круглого столу” з керівниками громадських організацій м. Шепетівка та Шепетівського району

IMG 1070     23 жовтня 2015 року в приміщенні Шепетівського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги було проведено засідання “круглого столу” з головами громадських організацій, метою якого було налагодження комунікації Шепетівського місцевого центру з Громадськими організаціями м. Шепетівка та Шепетівського району, які надають різні види правових та соціальних послуг для членів своїх організацій.

     В обговоренні питань “круглого столу” взяли участь в.о. директора Шепетівського місцевого центру Володимир Бузиль, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік, голови: Шепетівської міської спілки ветеранів Афганістану Валерій Окорський, територіальної організації Українського товариства сліпих Тетяна Логвиненко, Шепетівської міської громадської організації ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ ЛВВС на станції Шепетівка Ігор Пивовар, громадської організації “Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО” Костянтин Михальчук, Шепетівського фонду соціального захисту та реабілітації інвалідів з дитинства Тамара Потішко.

     Володимир Бузиль розповів про напрями роботи Шепетівського місцевого центру, зупинився на роз’ясненні Закону України “Про безоплатну правову допомогу” в частині її надання соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, відповів на запитання учасників семінару стосовно порядку звернень громадян до місцевого центру.   

     По завершенню заходу між Шепетівським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадськими організаціями підписано Меморандум про співпрацю, а також розповсюджено серед учасників “круглого столу” друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/26_2{/gallery}