назад
25.08.16

24 серпня до місцевих центрів звернулося 87 осіб

Dnez pr

24 серпня до Дня Незалежності київські місцеві центри проводили вуличне інформування та консультування громадян. 
Таких пункти було три, і загалом фахівці центрів надали інформацію близько 100 осіб.

Одночасно запрацювали пункти у сквері біля Оболонської РДА та у парку «Позняки». У першому розповідали про систему безоплатної допомоги та консультували бажаючих працівники Другого київського місцевого центру, другим опікувалися спільно Третій та Четвертий місцеві центри.

До Оболонського пункту звернулися більше 50 громадян, і хоча жоден не написав звернення, роботою центрів цікавилися активно і брали консультаційні буклети. Найбільше громадян цікавили питання оформлення пенсії та субсидії, оформлення заповіту.

Dnez 27

Dnez 23

До пункту у парку «Позняки» звернулися 23 особи. Їхні питання стосувалися насамперед самого поняття первинної та вторинної правової допомоги, а також графіку роботи київських місцевих центрів. Також спеціалістами центру було надано роз’яснення учаснику АТО щодо зняття судимості та особі, що бажає звернутися до суду щодо умов отримання послуг адвоката.

Dnez 18

 

Dnez 19

Громадяни зверталися також і з питаннями про пілотний проект щодо реєстрації центрами надання БВПД громадських об’єднань та про те, як заповнюються документи для реєстрації.

Крім цього, фахівці центрів під час заходу домовлялися про поширення інформаційних буклетів центрів у бібліотеках та соціальних центрах районів.

Перший місцевий центр свій виїзний консультаційний пункт організував в парку «Перемога». За час роботи пункту консультації отримали 14 осіб. Їх цікавили питання пенсійного законодавства, спадкового права та сплати податків на нерухомість.

 Dnez 1Dnez 2Dnez 3Dnez 4Dnez 5Dnez 6Dnez 7Dnez 8Dnez 9Dnez 10Dnez 11Dnez 12

 Dnez 30Dnez 31Dnez 32