назад

25 та 28 липня 2014 року Волинським обласним координаційним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено «кущові» семінари

25 та 28 липня 2014 року Волинським обласним координаційним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено «кущові» семінари в м. Луцьку для адвокатів з питань запровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Участь в семінарі взяли директор Центру – Руденко Р.Є., начальник відділу організації та надання правової допомоги в кримінальному процесі – Блащук Є.М., в.о. начальника відділу забезпечення якості надання правової допомоги – Юнчик О.М., головний бухгалтер Центру – Кузнєцова О.Д., головний спеціаліст сектору НПА правоосвітньої діяльності та систематизації законодавства Головного управління юстиції у Волинській області – Миселюк Ю.Ю., а також 36 адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

У ході семінару учасникам було представлено та роздано Стандарти якості, а також обговорено питання моніторингу їх дотримання адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом. За підсумками семінару учасники висловили свої побажання щодо подальшого застосування Стандартів якості в роботі та їх значення для підвищення рівня надання безоплатної вторинної правової допомоги.