назад

30 червня 2015 року відбулась прес-конференція

КОН 130 червня 2015 року відбулась  прес-конференція за участю директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області А. Мунтяну, начальника Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В. Хохуляка, директора Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги С. Мінтенка.

В ході прес-конференції А. Мунтяну окреслив основні завдання новостворених місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок надання ними правової допомоги та порядок звернення громадян для отримання такої допомоги.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області В. Хохуляк розповів про співпрацю з органами місцевого самоврядування, виконавчої влади, громадськими організаціями в частині надання громадянам безоплатної первинної правової допомоги.

На прес-конференції були присутні представники телеканалів «Буковина», «ТРК Чернівці», газети «Версії» та інших друкованих засобів масової інформації.