назад

30 вересня 2016 року в приміщенні юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулась робоча зустріч з адвокатами системи надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.

DSC 0122 1У заході взяли участь директор Регіонального центру Ростислав Руденко, заступник директора Регіонального центру Євгеній Блащук, директори Луцького, Ковельського та Володимир-Волинського місцевих центрів Ольга Кудрицька, Василь Ковальчук та Наталія Смолярчук, керівники структурних підрозділів Регіонального центру та адвокати системи БВПД в області.

Темою обговорення були проблемні питання надання БВПД та документального оформлення її результатів, що виникають в процесі співпраці адвокатів з Регіональним та місцевими центрами.
На початку робочої зустрічі з вітальним словом до присутніх звернувся директор Регіонального центру Ростислав Руденко, який звернув увагу на важливість співпраці Регіонального центру з адвокатами, які забезпечують виконання доручень з надання БВПД суб’єктам відповідного права.

зустріч адвокатів3 1

В подальшому слово для виступу було надано директорам місцевих центрів з надання БВПД та керівникам структурних підрозділів Регіонального центру, які доповіли присутнім про актуальні питання співпраці адвокатів з місцевими центрами, дотримання адвокатами Стандартів якості надання БВПД у кримінальному процесі, заповнення розрахунку розміру винагороди адвоката за надання БВПД по цивільних та адміністративних справах.

зустріч адвокатів5

В ході зустрічі адвокатів було поінформовано щодо стану виплати винагороди за надані послуги у 2016 році, а також обговорені типові помилки та недоліки, які трапляються при заповненні документі про надання БВПД.

зустріч адвокатів4

Під час робочої зустрічі учасники заходу виявили інтерес до теми обговорення, а працівники Регіонального та місцевих центрів відповіли на запитання адвокатів. По завершенні зустрічі були підведені підсумки заходу, а також усім присутнім адвокатам були роздані друковані методичні матеріали по веденню адвокатського досьє для використання в роботі.

зустріч адвокатів1