назад
27.12.18

Адресна допомога надавалася у Територіальному центрі соціального обслуговування

73927 грудня директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко спільно із заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації В’ячеславом Хардіковим та начальником Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Людмилою Кузьміною надали адресну допомогу у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у місті Чернігові ради.

В межах заходу Ірина Протченко розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги та як саме отримати таку допомогу.

Питання з якими зверталися підопічні центру стосувалися вступу в спадщину, земельного характеру, запобігання телефонному шахрайству та інше.

Після завершення зустрічі, в приміщенні центру були залишили інформаційні буклети системи безоплатної правової допомоги та «Я МАЮ ПРАВО».8624

За правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м.Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711, тел: (0462) 651-477, E-mail: office.chernihiv@legalaid.cn.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.