назад

Адресна правова допомога для людей з особливими потребами

2017 05 13V1Впродовж цього тижня фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надавали адресну правову допомогу за зверненнями громадян, які потребують такої допомоги, але в силу своїх обмежених можливостей (похилий вік, стан здоров’я тощо) не в змозі самостійно звернутися до місцевого центру чи бюро правової допомоги для її отримання.

Так, 10 травня 2017 року, начальник відділу правової інформації та консультацій Надія Досієвич прибула до Вижницької центральної районної лікарні, де надала обґрунтовані правові роз’яснення громадянину, який знаходиться на стаціонарному лікуванні у зазначеному закладі.

2017 05 13V2Дане чоловіку роз’яснення стосувалося питання судового захисту його прав та інтересів, зокрема як особи, яка є потерпілою у кримінальному провадженні.

12 травня 2017 року адресну правову допомогу із земельного питання отримала жителька міста Вижниця, яку також відвідала фахівець Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Окрім запитуваних громадянами правових консультацій та роз’яснень Надія Досієвич поінформувала про те, як працює система з надання безоплатної правової допомоги, які ще послуги можуть отримати мешканці Вижницького та Путильського районів області, які звернуться по допомогу до фахівців цієї системи, надала корисні інформаційні матеріали.

Довідково! Фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правоовї допомоги працюють за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б. Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.