назад

Адресна правова допомога для людей з особливими потребами

Якщо особа з об’єктивних причин не може звернутися до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівники центру здійснюють виїзд за адресою клієнта для особистого спілкування. Підтримуючи практику надання адресної безоплатної правової допомоги малозабезпеченому населенню з обмеженими фізичними можливостями, 20 серпня фахівець центру з надання БВПД, Ірина Крутоус відвідала громадянку похилого віку, яка проживає у м. Черкаси, потребує постійного стороннього догляду та є суб’єктом права  отримання вторинної правової допомоги.

За станом здоров’я клієнтка не може з’явитися до Центру, але бажає отримати юридичну допомогу з приводу примусового виселення з житлового приміщення.

Під час відвідання, особі надано правову консультацію і перелік документів, що необхідний для отримання вторинної правової допомоги.

Після врегулювання всіх процедурних моментів за вказаним зверненням, Черкаським місцевим центром з надання БВПД буде призначений представник, який в подальшому вестиме вказану справу в суді.

При нагоді повідомляємо, що усі громадяни, які не мають можливості відвідати Черкаський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у зв’язку із станом здоров’я,  можуть скористатися адресною правовою допомогою, попередньо зателефонувавши за номером (0472) 33-32-28, або повідомити за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 221.