назад
23.05.18

Адресна правова допомога для мешканця міста Умані

img 2018052121 травня 2018 року до Уманського місцевого центру з надання БВПД надійшов телефонний дзвінок від мешканця міста Умані з проханням надати адресну безоплатну правову допомогу. Через похилий вік громадянин не мав можливості самостійно прибути до місцевого центру.

З метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги, цього дня начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Віктором Квасюком і головним спеціалістом відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Катериною Григоренко здійснено виїзний прийом.

Громадянина цікавили питання відповідальності за вчинення домашнього насильства, порядку звернення до підрозділів поліції у випадку вчинення такого насильства, здійснення догляду за особою, яка досягла 80-річного віку. Фахівцями центру надано грунтовні роз’яснення та інформація про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги через Уманський місцевий центр.