назад
21.03.16

Адресна правова допомога людям з особливими потребами в Шостці

160321 21Якщо людина з об’єктивних причин не може звернутися в місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, спеціалісти центру прибудуть за адресою клієнта для особистого спілкування. Так, нещодавно працівники Шосткинського місцевого центру допомогли інваліду першої групи по зору. 

До Шосткинського місцевого центру зателефонував житель Шостки та попросив надати йому юридичну консультацію. На пропозицію прийти до центру особисто чоловік відповів, що він є інвалідом першої групи по зору та не в змозі самотужки дістатися до установи.

Директор місцевого центру Микола Гудіма, заступник відділу попередньої роботи з клієнтами Наталія Олійник та головний спеціаліст цього ж відділу Володимир Потапов 18 березня здійснили виїзд до громадянина з метою надання адресної правової допомоги.

Адже в таких випадках спеціалісти центру, відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців територіальних громад до безоплатної вторинної правової допомоги, прибудуть за адресою клієнта для особистого спілкування.

Чоловік розповів, що він протягом двадцяти років проживав в будинку з жінкою, але в офіційному шлюбі з нею не перебував. За час спільного проживання відремонтував житло за власні кошти, зробив огорожу та вставив нові вікна, але його співмешканка подарувала будинок за договором дарування своїй донці. На даний час чоловік хоче отримати компенсацію за вкладені в будинок власні кошти.

В ході зустрічі спеціалісти центру надали клієнту консультацію та прийняли звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Якщо ви проживаєте в північному регіоні Сумщини, звертаєтеся за консультацією та вторинної правової допомогою до Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Контакти: м. Шостка, вул. Горького, 4, тел. (05449) 7-30-94. Телефон цілодобової безкоштовної «гарячої лінії» 0 800 213 103.