назад

Адресна правова допомога людям з особливими потребами в Шостці

Якщо людина з об’єктивних причин не може звернутися в місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, спеціалісти центру прибудуть за адресою клієнта для особистого спілкування. Нещодавно працівники Шосткинського місцевого центру допомогли інваліду першої групи, у якої ампутована нижня кінцівка. 

До Шосткинського місцевого центру звернулася жінка, яка знаходиться на лікуванні в терапевтичному відділенні Сумського обласного клінічного госпіталю ветеранів війни і не має можливості самостійно пересуватися.

10 серпня заступник начальника відділу правових консультацій та інформацій Шосткинського місцевого центру Наталія Олійник здійснила виїзд до громадянки з метою надання адресної правової допомоги.

У таких випадках спеціалісти центру, відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців територіальних громад до безоплатної вторинної правової допомоги, прибудуть за адресою клієнта для особистого спілкування.

Шосткинський місцевий центр акцентує увагу на важливості поширення серед людей похилого віку, з інвалідністю та інших категорій соціально незахищених осіб інформації щодо можливості отримання адресних консультацій або вирішення їх правових проблем у місцевому центрі з надання безоплатної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Шостка, вул. Горького, 4 чи за телефоном (05549) 7-30-94, 7-28-05.