назад

Адресна правова допомога незахищеним верствам населення

IMG 0547

25 січня 2018 року, заступник директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Сергій Іллюк спільно з першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Наталією Яцюк та виконувачем обов’язків начальника відділу соціального обслуговування населення Управління праці і соціального захисту населення Департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Інною Бойко відвідали КЗ «Здолбунівський будинок – інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради.


Вищевказаний захід проводився в рамках проекту «Я маю право» з метою надання адресної безоплатної правової допомоги незахищеним верствам населення.


В ході заходу Сергій Іллюк розповів підопічним закладу про систему безплатної вторинної правової допомоги, а також порядок та підстави залучення адвоката. Окрім того, вказаних осіб в черговий раз поінформовано про діяльність Здолбунівського бюро правової допомоги та можливість скористатись його послугами.


IMG 0537


Також, під час заходу, керівництвом вищевказаного закладу надано можливість поспілкуватись з особами, які проживають у закладі щодо останніх змін до законодавства з питань соціального забезпечення та ознайомитись з умовами їх утримання.


IMG 0546


В подальшому, було проведено особистий прийом людей з правових питань.