назад

Адресна правова допомога особам з обмеженими фізичними можливостями

SuM 171129 41Начальник Путивльського бюро правової допомоги Сумського МЦ з надання БВПД Георгій Шатілін та параюрист Путивльщини Ярослав Счастливцев надали адресну правову допомогу мешканці міста Путивль 1929 року народження, одинокій пенсіонерці, учасниці війни, яка не має можливості самостійно відвідати бюро у зв’язку зі станом здоров’я і по телефону звернулась до бюро, з проханням надати їй правову допомогу за її місцем проживання.

В таких випадках фахівці бюро, відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців територіальних громад до безоплатної вторинної правової допомоги, прибувають за адресою клієнта для особистого спілкування.

В ході зустрічі спеціаліст бюро разом з параюристом, вивчивши представлені документи з’ясували проблему клієнта і надали їй консультацію у справі щодо встановлення меж земельної ділянки. Згодом, презентували особі інформаційно-роз’яснювальний матеріал у вигляді пам’яток і буклетів про правові послуги, які можна отримати в Путивльському бюро правової допомоги Сумського місцевого центру з надання БВПД.

 

Адреса: м. Путивль, проспект Іоанна Путивльського, буд.46, телефони: (05442) 5-48-44; 5-49-44