назад
03.04.18

Адресна правова допомога у м. Смілі

sm1Надання адресної безоплатної правової допомоги одиноким громадянам, людям похилого віку та громадянам з обмеженими фізичними можливостями за місцем їх перебування є одним із пріоритетних завдань Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Наприкінці березня 2018 року працівники Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснили виїзд до жительки м.Сміли з метою надання адресної правової допомоги.

За станом здоров’я Любов Амброськіна не може самостійно пересуватися, тому звернулася до місцевого центру для надання адресної правової допомоги. 

Під час візиту фахівці уважно вислухали жінку, надали правову консультацію та перелік документів, необхідний для отримання вторинної правової допомоги, оскільки вказана особа являється суб’єктом права на таку допомогу. Після врегулювання усіх процедурних питань по вказаному зверненню місцевим центром з надання БВПД буде призначений представник, який в подальшому вестиме вказану справу у суді.

Смілянський місцевий центр акцентує увагу на важливості поширення серед людей похилого віку, з інвалідністю та інших категорій соціально незахищених осіб інформації щодо можливості отримання адресних консультацій або вирішення їх правових проблем у місцевому центрі з надання безоплатної правової допомоги.