назад

Адвокат системи безоплатної правової допомоги домігся зняття арешту з майна

zalogovaya-stoimost-tovara13 травня 2017 року Першим запорізьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було видано доручення №МЦ1-407 від 13.05.2017 адвокату Ларисі Железняк для складання процесуальних документів та представництва інтересів клієнта центру у суді щодо зняття арешту з майна.

       Адвокатом під час виконання доручення підготовлено позов до Оріхівського районного суду Запорізької області про зняття арешту з нерухомого майна.

       Оріхівський районний суд Запорізької області  дійшов висновку, що позов підлягає задоволенню з ухваленням рішення про скасування обтяження нерухомого майна у вигляді арешту: реєстраційний номер обтяження зареєстрованого 11.03.2009 року реєстратором: Запорізька філія державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України на підставі постанови державного виконавця відділу Державної виконавчої служби Оріхівського районного управління юстиції про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження, яким накладено арешт на  частину квартири, оскільки судом було встановлено, що на даний час відсутні підстави для обтяження, а вказане обтяження обмежує право власника, розпоряджатися своїм майном.

       Таким чином, завдяки професійним діям адвоката та безпосередній участі в судових засіданнях позовну заяву мешканця Запорізької області задоволено в повному обсязі.

Апеляційна скарга не подавалась.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до установи системи безоплатної правової допомоги

Перший запорізькій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

адреса: м. Запоріжжя, пр.. Соборний, 77, 2-й поверх

телефон: (061) 764-60-77

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103