назад
06.06.16

Адвокат системи БПД допоміг жительці міста Миргорода відстояти її право власності

advok

До Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги звернулась жителька міста Миргорода гр. П. Вона розповіла, що у 2014 році мала намір продати свій будинок в місті Миргороді. На прохання потенційних покупців до укладення договору купівлі- продажу вона зареєструвала їх у своєму будинку. Однак в подальшому вони придбали інший будинок, а виписуватися з житлового приміщення гр. П відмовилися.

 

За словами гр. П. це створювало їй певні незручності, зокрема при оформленні субсидії за оплату комунальних послуг. Після декількох невдалих спроб вирішити добровільно дану проблему гр. П. звернулась до Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Адвокат системи БПД з міста Миргорода Ольга Жиліна, яка була залучена для здійснення представництва гр. П, в судовому засіданні довела, що відповідачі по справі — гр.гр. С., М., та К. втратили право проживати в будинку гр. П, оскільки з моменту реєстрації в ньому не проживали і не проживають на момент подачі позову і розгляду справи, та мають житло для постійного місця проживання.

В результаті позов було задоволено: гр.гр. С., М., та К. визнані такими, що втратили право користування житловим приміщенням. Це в подальшому дає можливість гр. П виписати їх зі свого будинку.    

Для отримання більш детальної інформації щодо захисту Вашого права власності просимо звертатись до Лубенського місцевого центру БПД: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (у дворі суду), тел.: (053615) 77-479, (МТС) 095 253 66 14, (LIFE) 063 996 27 61, Skype: lubnybpd