назад
17.07.17

Адвокатка отримала подяку від клієнтки за швидку та якісну правову допомогу

Vinnytsya MelnykУ квітні 2017 року до Вінницького місцевого центру з надання БВПД звернулася пенсіонерка з проханням допомогти їй у спадковій справі. Через помилку в документах, вона не могла підтвердити факт родинних зв’язків з синами. В результаті, призначена правозахисниця допомогла все виправити через суд.

Після смерті сина клієнтці відкрилась спадщина, яку вона прийняла у встановлений законом строк. Однак, при спробі оформити спадкові права виявилось, що жінка не може підтвердити факт родинних відносин належними документами, оскільки в свідоцтві про народження сина невірно зазначене прізвище матері.

Крім цього, після оформлення спадщини пенсіонерка мала намір подарувати спадкове майно своєму іншому сину, в документах якого також неправильно зазначене її прізвище.

У квітні 2017 року вінничанка звернулася з заявою про надання правової допомоги до Вінницького місцевого центру з надання БВПД. Відповідно до доручення №157 від 07 квітня 2017 року для складання документів процесуального характеру та здійснення представництва інтересів в суді, її призначили адвоката Оксану Мельник.

Адвокат Оксана Мельник, вивчивши обставини і матеріали справи, надала клієнтці роз’яснення щодо правових аспектів справи, склала заяву про встановлення факту родинних відносин та звернулася з даною заявою до суду.

Обґрунтовуючи свою правову позицію по справі, адвокат посилалась на статтю 256 ЦПК України, згідно з якою суд вправі розглядати справи про встановлення родинних відносин, коли цей факт безпосередньо породжує юридичні наслідки. В судовому порядку можуть бути встановлені факти, від яких залежить виникнення, зміна або припинення особистих чи майнових прав фізичних осіб, якщо законом не визначено іншого порядку їх встановлення.

15.06.2017 року Вінницький міський суд Вінницької області виніс рішення про задоволення заяви та встановлення факту родинних відносин між клієнткою та її синами.

26 червня 2017 року до Вінницького місцевого центру з надання БВПД надійшов лист зі словами подяки від даної клієнтки. Пенсіонерка висловила щиру вдячність адвокату Оксані Мельник за швидку та якісну допомогу.Podiaka melnyk

Нагадуємо, що Вінницький місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Порика 29, тел. (0432) 56-01-80.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106