назад
23.07.14

Адвокати Львівщини обговорили Стандарти якості надання безоплатної вторинної правової допомоги

22.07.2014 Lviv22 липня 2014 року в місті Львові відбувся останній «кущовий» семінар для адвокатів з питань запровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених наказом Міністерства юстиції від 25.02.2014 року № 386/5, який набрав чинності 1 липня поточного року. У ході семінару учасники обговорили питання моніторингу дотримання Стандартів адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Усього протягом червня-липня 2014 року Львівським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було організовано та проведено чотири «кущових» семінари:

– 25 червня та 9 липня – в Львівській обласній раді;

– 15 липня – в Стрийському коледжі Львівського Національного аграрного університету;

– 22 липня – в Медіа-Центрі Львівської області.

Участь у семінарах взяли 75 адвокатів Львівської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі за контрактом.

Семінари організовані у рамках проекту «Розвиток інституційної спроможності управління якістю надання безоплатної правової допомоги», що реалізується Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги та центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

*кущові семінари – комунікативні заходи міжрайонного рівня

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+