назад

Адвокати Сарненщини обговорили порядок видачі доручень

1

12 лютого в Сарненському місцевому центрі з надання БВПД відбувся навчальний семінар на тему «Порядок видачі доручень адвокатам, які надають вторинну правову допомогу». Захід пройшов за участю директора центру Миколи Павлюка, начальника відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Сергія Кривка, начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Юлії Олешкевич та адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.


У вступному слові Микола Павлюк повідомив про загальні підсумки роботи місцевого центру у минулому році, заплановані напрямки діяльності на 2016 рік та концепцію реформування органів юстиції. Також директор привітав адвокатів, які, за результатами VIII конкурсу з відбору адвокатів, приєдналися цьогоріч до системи адвокатів БВПД.


Про порядок видачі доручень адвокатам детально поінформував Сергій Кривко. Зокрема, обговорили покрокову процедуру дій: від звернення клієнта до місцевого центру до видачі доручення адвокату. Водночас Юлія Олешкевич розповіла про звернення клієнтів до місцевого центру: портрет «типового клієнта», розподіл звернень громадян за метою звернення, результати розгляду таких звернень тощо.


Під час семінару в ході запитань і відповідей були з’ясовані всі питання, які цікавили адвокатів, щодо організації надання правової допомоги.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/seminar-sarny{/gallery}