назад
25.07.14

Адвокати системи БПД стоять на захисті Вітчизни на сході України

flagМобілізовані адвокати системи безоплатної правової допомоги в Україні із Тернопільщини та Волині захищають Вітчизну в зоні проведення антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях.

Відповідно до статті 17 Конституції України захист суверенітету і територіальної цілісності України – найвищий обов’язок держави. Водночас, захист Вітчизни – це конституційний обов’язок кожної свідомої особи, справа всього українського народу.

Для участі у проведенні антитерористичної операції мобілізовані й адвокати системи безоплатної правової допомоги в Україні Андрій М. та Ярослав В. Адвокати співпрацюють із Тернопільським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги із 2013 року. Співробітники центру відзначають високий професіоналізм своїх колег-адвокатів у веденні кожної справи, порядність та сумлінність у виконанні службових обов’язків, відданість захисту прав людини.

Призвані виконувати свої обов’язки із захисту України у березні 2014 року, наразі вони перебувають у зоні АТО в Донецькій та Луганській областях та проходять службу в артилерійських і піхотних військах.

У зоні проведенні АТО на Донеччині перебуває й адвокат Андрій С., який працює в системі безоплатної правової допомоги на Волині та співпрацює з Волинським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Призваний у квітні поточного року, Андрій С. виконує свій обов’язок із захисту Батьківщини у Збройних силах України. Співробітники центру високо оцінюють його роботу – як сумлінного та відданого справі адвоката системи БПД.

Подвиг колег-адвокатів заради безпеки та свободи України – найвищий приклад патріотизму для кожного. Із вдячністю та підтримкою, від усього колективу Координаційного центру з надання правової допомоги висловлюємо свою повагу колегам адвокатам Андрію М., Ярославу В., Андрію С. та їхнім родинам.

Координаційний центр з надання правової допомоги підтримуватиме колег системи БПД, залучених до бойових дій, про що інформуватиме додатково.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+