назад
18.08.14

Адвокати системи БПД та співробітники обласних центрів за надання безоплатної вторинної правової допомоги захищають Вітчизну на сході України

 

Ukraine flag

Для участі у проведенні антитерористичної операції мобілізовано 10 адвокатів та працівників обласних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які призвані під час першої, другої та третьої черг часткової мобілізації.

8 адвокатів, що надають безоплатну вторинну допомогу та 2 співробітники обласних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги із Тернопільської, Чернігівської, Волинської, Львівської, Миколаївської та Київської областей призвані на службу до Збройних сил України у ході трьох черг часткової мобілізації, що пройшли із березня 2014 року. Покликані виконувати свої обов’язки із захисту України, п’ятеро із них наразі перебувають безпосередньо у зоні АТО на Донеччині та Луганщині. Ще п’ятеро – проходять підготовку на тренувальних базах у різних регіонах. Колеги мобілізованих із обласних центрів з надання БВПД характеризують призваних на службу як фахових, відповідальних та порядних колег, що добросовісно виконують свою роботу.

Із міркувань безпеки Координаційний центр з надання правової допомоги не розголошує імен мобілізованих. Ми встановлюємо комунікацію із їхніми рідними. Зі своєї сторони, співробітники Координаційного центру прийняли рішення перерахували свої одноденні заробітні плати для потреб мобілізованих колег, та тих, що ще будуть призвані на службу до кінця 3-ої черги мобілізації.

Також інформуємо усіх небайдужих допомогти фінансово нашим мобілізованим колегам про банківські реквізити, куди можна перерахувати відповідні кошти:

Адвокат/працівник
центру з надання БВПД
Місце перебування  Реквізити 
Адвокат А.,
Волинський обласний центр 
Донецька область
(зона АТО)
Картка “ПриватБанк”: 
4149 4978 1205 8420
Адвокат А., 
Тернопільський обласний центр 
Донецька область 
(зона АТО)
Картка “ПриватБанк”: 
4149 4978 1203 7416
Співробітник А., 
Львівський обласний центр
Донецька область 
(зона АТО)
Картка “Райффайзен Банк Аваль”:
МФО 325570
код 3211204550,
р/р 262550001 для 
зарахування на картку  0848 6804 00
Адвокат В., 
Тернопільський обласний центр 
Київська область
(підготовка перед 
відправленням в зону АТО) 
Картка “ПриватБанк”: 
5168 7572 1700 2593

 

За більш детальною інформацією щодо можливості допомоги, можна звертатися до Координаційного центру з надання правової допомоги за контактами:

Юлія Лісова, заступник начальника відділу розвитку людського потенціалу системи безоплатної правової допомоги – (044) 486-71-06, yuliya.lisova@legalaid.gov.ua.

Захист Вітчизни – найвищий обов’язок кожної свідомої особи, справа всього українського народу. Від усього колективу Координаційного центру з надання правової допомоги висловлюємо слова поваги, вдячності та підтримки мобілізованим колегам.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+