назад

Адвокати та представники Регіонального центру обговорили практичні підходи для вирішення проблем, пов’язаних з наданням БВПД, оплатою послуг та відшкодуванням витрат адвокатам

18 серпня 2016 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області відбулась чергова робоча зустріч адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та співробітників Регіонального центру з надання БВПД. В цій зустрічі взяли участь члени консультативної ради адвокатів системи БВПД Петро Балабан, Сергій Корець, Володимир Керімов та керівник ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають БПД» Вікторія Радкевич, а також представники центрів з надання БВПД Валентин Чистий, Інна Заворотнюк, Юлія Кравчук.

         Тема робочої зустрічі: Розробка практичних підходів для вирішення проблемних питань, пов’язаних з поверненням актів наданих послуг, що подані адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Адвокати та представники Регіонального центру з надання БВПД розглянули найбільш гострі питання, що виникають при поданні адвокатами актів надання безоплатної вторинної правової допомоги з відповідними додатками для отримання винагороди  за надану ними правову допомогу і відшкодування витрат, пов’язаних з наданням такої допомоги.

Вирішення проблемних питань досягнуто завдяки рішенню консультативної ради Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області.