назад

Адвокати, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги, підвищують навики комунікації

Тренінг комунікація 16 березня 2018 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області відбувся тренінг «Налагодження дієвої комунікації» для адвокатів, які співпрацюють із системою безоплатної правової допомоги. Модератором заходу була учасник програми “Адвокат майбутнього” Ульяна Стефанко. Про комунікацію з клієнтом та комунікацію між адвокатами йшлося під час зустрічі.

Цей захід відрізнявся від більшості круглих столів та тренінгів, бо почався з цікавих практичних завдань. Завдяки роботі в групах адвокати мали змогу більше дізнатись одне про одного, поділитись думками та досвідом.

«Я була учасником програми «Адвокат майбутнього», пройшла курс навчання, завдяки чому підвищила свої навики комунікації, управління та лідерства. Своїми знаннями я прагну поділитись з колегами і подати інформацію у цікавій формі, наприклад, завдяки практичним завданням», – розповіла адвокат, яка співпрацює з системою безоплатної правової допомоги, Ульяна Стефанко.

Тренінг комунікація 2 поручТренінги для амбітних адвокатів, які бажають розвитку та підсилення свого потенціалу, традиційно організовують фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області. «Такі тренінги є традиційними, вони спрямовані на підвищення кваліфікації адвокатів, – розповідає директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну. – Цього разу захід був присвячений питанням комунікації. У січні побільшало адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, їх потрібно було познайомити, зкомунікувати, тому такий тренінг був доречним».

Тренінг комунікація 3 середній планПід час заходу адвокати розпитували модератора тренінгу, як правильно поводитись у тій чи іншій ситуації, ділились власним досвідом. «Комунікація з клієнтом, комунікація між адвокатами, комунікація адвоката з суддями та прокурорами, комунікація адвоката з журналістами. Всі ці питання для нас є цікавими, – розповідає учасниця тренінгу, адвокат, яка співпрацює з системою безоплатної правової допомоги, Неля Цику. – Мені запам’ятався той модуль, який навчав підходити до питання більш гнучко, знаходити компроміс і не бути надто категоричними».

Насамкінець, відбувся перегляд відеороликів, які демонстрували приклади комунікації. Опісля жваве обговорення і на практичному завданні: «Що варто зробити, щоб покращити комунікацію?» завершився тренінг для адвокатів, які співпрацюють з системою безоплатної правової допомоги.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).