назад

159Хлопці та дівчатка Гуляйпільського колегіуму «Лідер» на уроці громадянської освіти отримали дуже цікаве та творче завдання, підготувати навчальний відеоролик на тему: «Захист прав дітей».

Тематика ролика була обрана не одразу, кожен з учнів пропонував безліч варіантів, але напрямком створенню сюжету стала тема: «Захист прав дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Під час зйомки ролику були задіяні фахові спеціалісти відділу «Гуляйпільське бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Служби у справах дітей Гуляйпільської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради та відділу соціальної роботи Гуляйпільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Тож, пропонуємо переглянути відеоматеріал за посиланням: 

https://www.youtube.com/watch?v=AnTboHl-jZc

Звертайтесь за правовою допомогою до:

  • Бердянський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги  –  м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/8,  тел. (06153) 4-89-43, скайп: berdyansk_center, ел.адреса:berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua
  • Постійнодіючий дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Бердянськ, вул. Шмідта, 20, тел. (06153) 4-45-35,  скайп: berdyansk_center, ел.адреса:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua

А також за єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).