назад
18.04.16

Андрій Вишневський зустрівся із колективами центрів у Львові та Івано-Франківську

fr215 квітня директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський у рамках робочого відрядження до Львова та Івано-Франківська зустрівся із колективами центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у цих областях.

Так, вранці 15 квітня Андрій Вишневський мав зустріч із директорами Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігорем Микитином, Першого та Другого львівських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Барбарою Калюжною та Олегом Даньком, керівниками структурних підрозділів цих центрів. Під час зустрічі керівники обговорювали стан підготовки до завершального етапу реформування територіальних органів юстиції на Львівщині, за результатом якого в області (як і по всіх території України) розпочнуть роботу бюро правової. Зокрема, на Львівщині таких бюро буде 25. Обговорювали також й питання проведення якісного відбору керівників бюро правової допомоги; ресурсне забезпечення діяльності бюро правової допомоги: кадрове, нормативне, технічне, фінансове, інформаційне; створення та запуск в Україні (орієнтовно у жовтні поточного року) 5 ресурсно-комунікаційні платформи у Києві, Одесі, Дніпропетровську, Харкові та Львові; інші актуальні питання розвитку системи безоплатної правової допомоги, зокрема, які виникають в процесі надання безоплатної вторинної та можуть виниками в майбутньому у процесі надання безоплатної первинної правової допомоги фахівцями бюро тощо.

foto Vyshnevsky

Також Андрій Вишневський відвідав Перший львівський місцевий центр з надання БВПД.

lv2

Цього ж дня, по обіді, директор Координаційного центру вирушив до Івано-Франківська. Там разом із директором Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайлом Євчуком та його заступником Володимиром Ковальчуком вони відвідали Івано-Франківський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги (нагадаємо, цей центр знаходиться за адресою вул. Івана Франка, 4), де ознайомилися з умовами роботи центру та поспілкувалися із працівниками відділу попередньої роботи з клієнтами центру.

fr2

Андрій Вишневський провів нараду-зустріч з колективами регіонального, Івано-Франківського, Коломийського та Калуського місцевих центрів. Обговорювали проведення відкритого конкурсу на посади керівників бюро правової допомоги, взаємодію з організаціями-партнерами центрів та громадськими об’єднаннями, які братимуть участь в роботі конкурсних комісій, роз’яснювальної роботи серед територіальних громад, органів місцевого самоврядування в районах та містах області щодо проведення конкурсу тощо.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+  тTwitter