назад
27.03.17

Апаратна нарада в Охтирській міській раді

OkM 17 03 27  127 березня 2017 року директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара КОЗИР виступила на апаратній нараді при міському голові м. Охтирка, де були присутні всі керівники установ міста та представники ЗМІ.

Зі вступного слова розпочав міський голова Ігор АЛЄКСЄЄВ, він привітав присутніх з Міжнародним днем театру та першою запросив доповідати директора Охтирського міського краєзнавчого музею Людмила МІЩЕНКО.

OkM 17 03 27  2

З-поміж проблем міської соціальної сфери, що знаходяться під пильною увагою, за якими звітували присутні, з доповіддю виступила і Тамара КОЗИР.

OkM 17 03 27  4

Вона донесла до відома присутніх статистичні дані: за якими до Охтирського МЦ з надання БВПД за 2016 рік звернулося 2958 громадян, безоплатну вторинну правову допомогу отримали 172 особи. Як зазначила Тамара КОЗИР: «Із відкриттям відділу представництва, відтепер і працівники центру законодавчо наділені повноваженнями складання процесуальних документів та представляти інтереси громадян у суді. Активно продовжується правопросвітницька робота, здійснюється «адресна правова допомога» для людей, які через свій фізичний стан чи віддаленість територіальної громади особисто не мають змоги звернутися до юристів Охтирського місцевого центру з надання БВПД».

OkM 17 03 27  5

 

Також вона наголосила про необхідність до 1 липня 2017 року членам громадських організацій привести у відповідність до чинного законодавства свої статути (установчі документи). Натомість, міський голова Ігор АЛЄКСЄЄВ запропонував виступити на громадських слуханнях з метою інформування більш широкого спектру осіб.

 

Довідково: Охтирський МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13; т. (05446) 4-22-23.