назад

Бердянський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги продовжує налагоджувати тісну співпрацю з громадськими організаціями, що надають правову допомогу

1 IMG 0585Так, 25 вересня цього року за ініціативи Бердянського МЦ з надання БВПД  було підписано меморандум про співпрацю з Бердянською міською організацією «Товариство Червоного Хреста України».

Як повідомила керівник організації Інна Тихомірова, «Товариство Червоного Хреста України» в рамках реалізації проекту надає правову, психологічну та гуманітарну допомогу внутрішньо-переміщеним та іншим вразливим категоріям населення. В ході зустрічі, сторони обговорили ряд питань, пов’язаних з наданням правової допомоги різним верствам населення та визначили конкретні напрямки подальшої співпраці. 

Команда Бердянського МЦ завітала до правозахисної організації «Наше право», що надає правову допомогу всім тим, хто постраждав від свавілля та незаконних дій правоохоронців і особливо представників Державтоінспекції. В ході зустрічі, кожна із сторін розповіла про свою діяльність, успіхи та проблеми, що виникають в роботі. Окрему увагу сторони зосередили на реалізації спільних проектів в рамках надання безоплатної правової допомоги. Доречі, «Наше право» має не аби який досвід в написанні та реалізації проектів соціальної спрямованості. По завершенню зустрічі, знайомство та подальше співробітництво були закріплені підписанням меморандуму про співпрацю.

2 12072576

3 IMG 0582

4 12020060