назад

Бердичівський місцевий центр домовився про співпрацю з військовим комісаріатом

10.06.2016 - viskomat10 червня інтегратор Бердичівського місцевого центру Ольга Сікорська завітала з робочим візитом до Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату Міністерства оборони України.

Під час зустрічі з юристом військового комісаріату Оленою Джикаєвою, Ольга Сікорська окреслила шляхи спільної діяльності сторін щодо забезпечення рівного доступу до правосуддя учасникам АТО. Результатом зустрічі стала домовленість між сторонами проведення спільних правовосвітніх заходів для демобілізованих громадян та учасників бойових дій.

На думку фахівця місцевого центру, правоосвітні лекції допоможуть підвищити обізнаність населення щодо можливості отримати безоплатну правову допомогу.

Скориставшись нагодою, Ольга Сікорська передала працівникам комісаріату буклети, що містять інформацію про пільги та соціальні гарантії учасників АТО, розроблені Координаційним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Всеукраїнською благодійною організацією «Українська фундація правової допомоги» та Міжнародним фондом «Відродження».

«Буклети дадуть змогу учасникам бойових дій наглядно ознайомитись з їх правами. Сподіваємось, що спільна робота з Бердичівським місцевим центром буде плідною та продуктивною», зазначила Олена Джикаєва.