назад

Безоплатна правова допомога для мешканців Ізяславського та Білогірського районів

20160210 120043     Фахівці Шепетівського місцевого центру з надання БВПД надавали правові консультації громадянам та проводили робочі зустрічі з посадовцями Ізяславського та Білогірського районів.

     10 лютого начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік здійснили робочий візит до Ізяславського та Білогірського районів.

     У приміщеннях районних управлінь юстиції начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій провів виїзні прийоми громадян. До виїзних консультпунктів звернулося шестеро громадян. Як правило, вони потребували допомоги у питаннях трудових правовідносин, вирішенні земельних спорів та отриманні субсидій.

     Начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік пзустрілася з директором Ізяславського районного центру зайнятості Марією Літвінчук. Під час зустрічі жінки домовились про проведення широкомасштабної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед безробітних.

     “Для цього спільно організовуватимемо збори та семінари, на яких розповідатимемо про можливість отримати безоплатну вторинну правову допомогу”, — поділилася планами Юлія Школьнік.

     До речі, перший такий семінар відбувся одразу після зустрічі. Громадянам, які перебувають на обліку у Ізяславському районному центрі зайнятості, розповіли про систему безоплатної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах. Відтак роздали друковані матеріали з інформацією про послуги, які пропонує Шепетівський місцевий центр з надання БВПД, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.

     Під час зустрічі начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлії Школьнік із головами Білогірської районної державної адміністрації Романом Муляром та Білогірської районної ради Василем Мельником обговорили порядок та процедуру оформлення пакету документів, необхідних для прийняття районної програми безоплатної правової допомоги населенню на 2016—2017 роки для внесення її на розгляд сесії районної ради.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/12{/gallery}