назад
21.11.16

Безоплатна правова допомога для Новоселівської сільської громади

18112016novoselivka

18 листопада 2016 року працівники Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД у складі соціальної бригади Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавського району здійснили виїзд до села Новоселівка Полтавського району.

На базі будинку культури громадянам були надані роз’яснення чинного законодавства України та індивідуальні консультації. Більшість питань, з якими звернулись мешканці села до мобільного консультаційного пункту, стосувались соціального забезпечення, зокрема, порядку надання та оформлення субсидій. Також фахівці надали консультації по питанням спадкового, сімейного та земельного законодавства.

По закінченню консультування громадян фахівцями місцевого центру було проведено інформування громадян на вулицях села Новоселівка. Під час «вуличного» інформування перехожі отримали інформаційні матеріали «Що таке безоплатна правова допомога?», а також індивідуальні консультації правового характеру.

Також, фахівці Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели робочу зустріч з головою Новоселівської сільської ради Людмилою Макаренко.

У ході зустрічі сторонами були обговорені питання забезпечення Новоселівської громади безоплатною правовою допомоги, а також визначені ключові напрямки співпраці.