назад
24.06.16

Безоплатна правова допомога майже вдома

 

BPD 24Жителі деяких сіл Полтавського району мають унікальну можливість отримувати безкоштовні юридичні консультації в бібліотеках завдяки відкриття на їх базах дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги за допомогою skype-зв’язку.

Для цього не потрібно спеціально приїздити до обласного центру; достатньо звернутись до працівника сільської бібліотеки, який роз’яснить та допоможе зв’язатись з фахівцем Першого полтавського МЦ з надання БВПД.

У дистанційному пункті доступу до БПД можна отримати юридичну консультацію з різноманітних питань, дізнатись про категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, графік роботи місцевого центру, уточнити перелік документів та багато іншого. Працівники Першого полтавського МЦ з надання БВПД завжди нададуть кваліфіковані відповіді на запитання.

Дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги за допомогою skype-зв’язку розміщено на базі: Василівської, Калашниківської, Кіровської, Кротенківської, Щербанівської сільських бібліотеках та в приміщенні Центральної Полтавської районної бібліотеки.

     Нажаль, поки що не всі бібліотеки Полтавського району мають можливість розмістити в своїх стінах такі дистанційні пункти через перебої з мережею Internet, тому надаємо перелік бібліотек та їх адрес, куди вже сьогодні можна звернутись для отримання правової допомоги.