назад
12.08.16

Безоплатна правова допомога стане доступнішою для внутрішньо переміщених осіб

drygiy12082016

12 серпня 2016 року з метою обговорення напрямків співпраці відбулася робоча зустріч директора Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмили Бубир з координатором регіонального офісу «Крим SOS» Ярославою Ребрик та юристом Полтавського регіонального офісу «Крим SOS» Світланою Фуголь. Обговорено заходи, які плануються провести з метою надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та шляхи об’єднання зусиль, залучення новостворених бюро правової допомоги до проведення заходів та вирішення правових питань.

Також сторони обговорили напрямки співпраці та спільний план дій до кінця 2016 року, питання надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують безоплатної правової допомоги.

         Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Центру за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).