назад
20.03.17

Безоплатна правова допомога стає більш доступнішою для учасників АТО

Gospital 15.03.2017

15 березня 2017 року інтегратор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Свєшніков провів робочу зустріч з юрисконсультом військової частини А3114 (військовий госпіталь) Олександром Пономаренком, в ході якої обговорено питання розширення співпраці у 2017 році. Зокрема, проведення спільних заходів, надання безоплатної правової допомоги ветеранам війни, учасникам АТО та членам сімей загиблих.

Крім того, Андрій Свєшніков поінформував про зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну  вторинну правову допомогу.

Насамперед – це особи, які претендують на отримання статусу ветерана війни, у тому числі учасника бойових дій. Крім того, безоплатна вторинна правова допомога ветеранам війни, у тому числі учасникам бойових дій, іншим особам, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», надається не лише з питань їх соціального захисту, як це було раніше, а з будь-яких питань.

Нагадуємо, що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть, звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).