назад
16.01.17

Безоплатна правова допомога у Великій Павлівці

Konsultuvannia V. Pavlivka

11 січня 2017 року заступником начальника відділу «Зіньківське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергієм Корнійком спільно з Територіальним центром соціального обслуговування населення району здійснено виїзд до с. Велика Павлівка Зіньківського району.

Під час роботи мобільного дистанційного пункту доступу до БПД, жителям села надано правові консультації з питань оформлення спадщини, розірвання договору оренди землі, оформлення права власності на земельну ділянку та ін.

Разом з тим, громаду села поінформовано про мету, цілі та завдання системи безоплатної правової допомоги шляхом розповсюдження інформаційних листівок та буклетів.Vul inform V. Pavlivka 2

Після цього Сергій Корнійко провів робочу зустріч з головою села Велика Павлівка Ярославом Переятенцем та надав методичну допомогу щодо удосконалення надання правової допомоги сільській громаді. В результаті зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці, підписання меморандуму про спільну роботу та облаштування дистанційного пункту з доступу до БПД на базі сільської ради з метою посилення правових можливостей і правової спроможності територіальної громади та представників соціально-вразливих груп.Zustrich golova V. Pavlivka

Нагадуємо, що кожен, хто потребує правової допомоги має можливість скористатися нашими послугами а також отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України безпосередньо на прийомі у відділі «Зіньківське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська,64, контактний номер телефону (05353) 3-34-74, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).