назад

Безоплатна правова допомога в державній установі «Полтавська установа виконання покарань (№23)»

DSC00112

        02 квітня 2018 року начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Свєшніков провів робочу зустріч з начальником Державної установи «Полтавська установа виконання   покарань (№23)» Олексієм Домашовим та фахівцями установи.

В ході зустрічі сторони обговорили надання безоплатної правової допомоги особам, які відбувають покарання та дійшли згоди щодо необхідності співпраці між установами в майбутньому.

Під час спілкування Андрій Свєшніков розповів про роботу Центру та дію загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», який запроваджений з метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб.

Як результат, партнери дійшли згоди щодо необхідності співпраці між установами та погодили організаційні моменти щодо функціонування на базі державної установи «Полтавська установа виконання   покарань (№23)» дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.

Нагадуємо, що Другий полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:м. Полтава, вул. Європейська 37/40, тел. (0532) 56-02-88.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.