назад
18.01.16

Безоплатна правова у цивільних справах

22 вересня 2015 року жителька міста Кіровограда, яка має на утриманні новонароджену дитину, звернулась за допомогою до Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з питанням примусового виселення з її квартири та зняття з реєстраційного обліку співмешканця, який не виконував домовленості щодо оплати комунальних послуг, та у зв’язку з тим, що він був зареєстрований у вказаній квартирі, тим самим перешкоджав оформленню субсидії для оплати комунальних послуг.

Того ж дня дорученням Кіровоградського місцевого центру було призначено адвоката Воробйова Віктора Вікторовича для захисту цивільних прав та інтересів заявниці.   

Завдяки роботі адвоката Воробйова В.В. 11 грудня 2015 року Кіровським районним судом м. Кіровограда винесено рішення, яким позовні вимоги клієнта Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги задоволені в повному обсязі, співмешканця якої виселено з квартири та знято з реєстраційного обліку.

В даний час, клієнтка вже звернулась до органів соціального захисту населення для оформлення субсидії по сплаті комунальних послуг.