назад
22.05.17

«Безпечне місто: об’єднуємо зусилля заради якісних змін у громаді»

016 травня в Управлінні патрульної поліції у м. Херсоні відбулася робоча зустріч в рамках проекту: «Безпечне місто: об’єднуємо зусилля заради якісних змін у громаді». У заході взяли участь представники громадських організацій, співробітники патрульної поліції, депутати районних у м. Херсоні рад та активна громадськість. Регіональний центр, який також є учасником проекту, представляв менеджер з якості Максим Магда.

1

Під час робочої зустрічі було презентовано результати опитувань жителів міста щодо питань безпеки у Херсоні. Учасники заходу дізналися, як громадяни оцінюють роботу поліції, органів місцевого самоврядування, які проблеми вважають найбільш актуальними і чи готові допомагати у їх вирішенні. У червні цього року результати дослідження будуть презентовані громадськості у більш широкому форматі.

4

Також учасники робочої зустрічі долучились до обговорення щодо розробки комплексних алгоритмів дій у небезпечних для життя і здоров’я ситуаціях. Було висловлено чимало конструктивних пропозицій щодо змісту рекомендацій для громадян та форми їх донесення.

3

Нагадаємо, що проект «Безпечне місто: об’єднуємо зусилля заради якісних змін у громаді» спрямований на розширення правової свідомості населення, підвищення рівня професіоналізму патрульних поліцейських, підвищення рівня взаємодії органів місцевого самоврядування, поліції і громадськості, а також на створення передумов для формування безпечного середовища у нашому місті.

2

5